Меню
Вашата кошница

Чадъри и дъждобрани

В тази категория ще откриете най-различни и полезни аксесоари за вас в дъждовното време. Изберете своите аксесоари според основните им функци, предназначение, форма, желан цвят, материал, размер, обем или друг критерии.

Доверете се на гарантираното качество, бързата доставка, ниски цени, 100% реалните клиентски ревюта, мнения и препоръки.

Още подходящи продукти открийте тук: Аксесоари, Тек Джаджи, Електро, Инструменти и Велосипедни аксесоари

Дъждобран № LW 2188Не бъдете подвластни на времето - вземете си дъждобран, за да останете сухи, разхождайки се в дъжда.С този дъждобран ще можете на правите преходи, без да се съобразявате с времето навън.Слага се бързо и лесно.Прекрасен актикул за подарък.Разгледайте всички продукти от категор..
3.00лв.
Дъждобран № LW 80517Не бъдете подвластни на времето - вземете си дъждобран, за да останете сухи, разхождайки се в дъжда.С този дъждобран ще можете на правите преходи, без да се съобразявате с времето навън.Слага се бързо и лесно. Прекрасен актикул за подарък.Разгледайте всички продукти от ..
6.00лв.
Дъждобран № LW 80522Не бъдете подвластни на времето - вземете си дъждобран, за да останете сухи, разхождайки се в дъжда.С този дъждобран ще можете на правите преходи, без да се съобразявате с времето навън.Слага се бързо и лесно. Прекрасен актикул за подарък.Разгледайте всички продукти от ..
9.00лв.
Дъждобран № LW 8801Дъждобран  -  защитно облекло срещу дъжд. Дъждовно време, разходка сред природата, неочаквано преваляване - добре е винаги да имате под ръка дъждобран, на който да разчитате, за да останете сухи и защитени. Изработен е от полиестер. Този модел дъждобр..
2.00лв.
Дъждобран №1532Дъждобран тип Яке с качулка и тик-так копчета -  защитно облекло срещу дъжд.Дъждовно време, разходка сред природата, неочаквано преваляване - добре е винаги да имате под ръка дъждобран, на който да разчитате, за да останете сухи и защитени. Изработен е от полиестер.&nbs..
3.00лв.
Дъждобран №158Дъждобран тип Яке с качулка и тик-так копчета -  защитно облекло срещу дъжд. Дъждовно време, разходка сред природата, неочаквано преваляване - добре е винаги да имате под ръка дъждобран, на който да разчитате, за да останете сухи и защитени. Изработен е от полиестер..
3.00лв.
Чадър 16 пръчки с дръжка бастун MAXI Ф110смКласически чадър за дъжд с 16 метални ребра и удобна за захващане дръжка тип бастун. Чадърът е с диаметър 110см. Автоматично отваряне и ръчно затваряне. Чадърът е подходящ както за дами, така и за господа.Прекрасен актикул за подарък.Разгледайте всички прод..
20.00лв.
Чадър 16 пръчки с дръжка бастун Ф112см лукс едноцветен №3416AКласически чадър за дъжд с 16 метални ребра и удобна за захващане дръжка тип бастун.Чадърът е с диаметър 112см.Автоматично отваряне и ръчно затваряне.Чадърът е подходящ както за дами, така и за господа.Прекрасен актикул за подарък.Разгледа..
25.00лв.
Чадър 16 пръчки с дръжка бастун Ф98см принтКласически чадър за дъжд с 16 метални ребра и удобна за захващане дръжка тип бастун. Чадърът е с диаметър 98см. Автоматично отваряне и ръчно затваряне. Чадърът се предлага във варианти подхоящи за дами, както и във варианти, подходящи за господа.Прекрасен а..
18.00лв.
Показва 1 до 12 от 27 (3 страници)