Меню
Вашата кошница

Чадъри и дъждобрани

В тази категория ще откриете най-различни и полезни аксесоари за вас в дъждовното време. Изберете своите аксесоари според основните им функци, предназначение, форма, желан цвят, материал, размер, обем или друг критерии.

Доверете се на гарантираното качество, бързата доставка, ниски цени, 100% реалните клиентски ревюта, мнения и препоръки.

Още подходящи продукти открийте тук: Аксесоари, Тек Джаджи, Електро, Инструменти и Велосипедни аксесоари

Дъждобран № LW 2188Не бъдете подвластни на времето - вземете си дъждобран, за да останете сухи, разхождайки се в дъжда.С този дъждобран ще можете на правите преходи, без да се съобразявате с времето навън.Слага се бързо и лесно.Прекрасен актикул за подарък.Разгледайте всички продукти от категор..
3.00лв.
Дъждобран № LW 8801Дъждобран  -  защитно облекло срещу дъжд. Дъждовно време, разходка сред природата, неочаквано преваляване - добре е винаги да имате под ръка дъждобран, на който да разчитате, за да останете сухи и защитени. Изработен е от полиестер. Този модел дъждобр..
2.00лв.
Дъждобран №1532 Дъждобран №1532
Най-продаван
Дъждобран №1532Дъждобран тип Яке с качулка и тик-так копчета -  защитно облекло срещу дъжд.Дъждовно време, разходка сред природата, неочаквано преваляване - добре е винаги да имате под ръка дъждобран, на който да разчитате, за да останете сухи и защитени. Изработен е от полиестер.&nbs..
3.00лв.
Чадър 16 пръчки с дръжка бастун MAXI Ф110смКласически чадър за дъжд с 16 метални ребра и удобна за захващане дръжка тип бастун. Чадърът е с диаметър 110см. Автоматично отваряне и ръчно затваряне. Чадърът е подходящ както за дами, така и за господа.Прекрасен актикул за подарък.Разгледайте всички прод..
20.00лв.
Чадър 16 пръчки с дръжка бастун Ф98см принтКласически чадър за дъжд с 16 метални ребра и удобна за захващане дръжка тип бастун. Чадърът е с диаметър 98см. Автоматично отваряне и ръчно затваряне. Чадърът се предлага във варианти подхоящи за дами, както и във варианти, подходящи за господа.Прекрасен а..
18.00лв.
Чадър тройно сгъваем в пвц калъф с цип едноцветен №309
Най-продаван
Чадър тройно сгъваем в пвц калъф с цип едноцветен №309Красив, практичен, стилен и винаги под ръка. Побира се във всяка дамска чанта. Чадърът е изработен от полиестерна промазка, която защитава от дъжд. Бъди неотразима и различна дори, когато вали. Чадърът е ръчен. Предлага се в различни цветове.Прек..
15.00лв.
Чадър тройно сгъваем дъга
Най-продаван
Дамски чадър за дъжд с принт дъга. Удобна дръжка.  Предпазва от дъжда и зарежда с цветно настроение...
10.00лв.
Чадър тройно сгъваем едноцветенЧадър с три степени на сгъване.Калъф за прибиране на чадъра.Бъди неотразима и различна дори, когато вали.Чадърът е ръчен.Предлага се в различни цветове.Прекрасен актикул за подарък.Разгледайте всички продукти от категория "Аксесоари" тук!..
10.00лв.
 Красив, практичен, стилен и винаги под ръка, тройно сгъваем чадър. Побира се във всяка дамска чанта. Чадърът е изработен от полиестерна промазка, която защитава от дъжд. Бъди неотразима и различна дори, когато вали. Чадърът е ръчен. Предлага се в различни цветове...
10.00лв.
Показва 1 до 12 от 13 (2 страници)