Меню
Вашата кошница

Чадъри и дъждобрани

В тази категория ще откриете най-различни и полезни аксесоари за вас в дъждовното време. Изберете своите аксесоари според основните им функци, предназначение, форма, желан цвят, материал, размер, обем или друг критерии.

Доверете се на гарантираното качество, бързата доставка, ниски цени, 100% реалните клиентски ревюта, мнения и препоръки.

Още подходящи продукти открийте тук: Аксесоари, Тек Джаджи, Електро, Инструменти и Велосипедни аксесоари

Дъждобран № LW 2188Не бъдете подвластни на времето - вземете си дъждобран, за да останете сухи, разхождайки се в дъжда.С този дъждобран ще можете на правите преходи, без да се съобразявате с времето навън.Слага се бързо и лесно.Прекрасен актикул за подарък.Разгледайте всички продукти от категор..
3.00лв.
Дъждобран № LW 8801Дъждобран  -  защитно облекло срещу дъжд. Дъждовно време, разходка сред природата, неочаквано преваляване - добре е винаги да имате под ръка дъждобран, на който да разчитате, за да останете сухи и защитени. Изработен е от полиестер. Този модел дъждобр..
2.00лв.
Дъждобран №1532 Дъждобран №1532
Най-продаван
Дъждобран №1532Дъждобран тип Яке с качулка и тик-так копчета -  защитно облекло срещу дъжд.Дъждовно време, разходка сред природата, неочаквано преваляване - добре е винаги да имате под ръка дъждобран, на който да разчитате, за да останете сухи и защитени. Изработен е от полиестер.&nbs..
3.00лв.
Чадър 16 пръчки с дръжка бастун Ф98см принтКласически чадър за дъжд с 16 метални ребра и удобна за захващане дръжка тип бастун. Чадърът е с диаметър 98см. Автоматично отваряне и ръчно затваряне. Чадърът се предлага във варианти подхоящи за дами, както и във варианти, подходящи за господа.Прекрасен а..
18.00лв.
Чадър 16 пръчки с дръжка бастун Ф98см дъгаГолям дамски чадър за дъжд с принт дъга. Автоматично отваряне и ръчно затваряне. Удобна дълга дръжка. Голям диаметър в отворено състояние – 98см. Предпазва от дъжда и зарежда с цветно настроение. 16 пръчки.Прекрасен актикул за подарък.Разгледайте всички..
18.00лв.
 Красив, практичен, стилен и винаги под ръка, тройно сгъваем чадър. Побира се във всяка дамска чанта. Чадърът е изработен от полиестерна промазка, която защитава от дъжд. Бъди неотразима и различна дори, когато вали. Чадърът е ръчен. Предлага се в различни цветове...
10.00лв.
Чадър тройно сгъваем черенЧадър за дъжд . Красив, практичен, стилен и винаги под ръка. Побира се във всяка дамска чанта. Чадърът е изработен от полиестерна промазка, която защитава от дъжд и вятър. Бъди неотразима и различна дори, когато вали. Чадърът е ръчен. Прекрасен актикул за подарък.Разгл..
10.00лв.
Показва 1 до 12 от 12 (1 страници)