Меню
Вашата кошница

Стойки и поставки

В тази категория ще откриете най-различни и полезни аксесоари за вашия автомобил. Изберете своите авто аксесоари според основните им функци, предназначение, форма, желан цвят, материал, размер, обем или друг критерии.

Доверете се на гарантираното качество, бързата доставка, ниски цени, 100% реалните клиентски ревюта, мнения и препоръки.

Още подходящи продукти открийте тук: Аксесоари, Тек Джаджи, Електро, Инструменти и Велосипедни аксесоари

Поставка за чаши за кола СИВАОписание:Поставка за чаша.Закача се на вратата на автомобила.Предназначена за стандартни чаши.Материал: Пластмаса.Продукт, който всеки шофьор трябва да има в своя автомобил.Разгледайте всички продукти от категория "Авто" тук !..
1.44лв.
Поставка за чаши за кола СИНЯОписание:Поставка за чаша.Закача се на вратата на автомобила.Предназначена за стандартни чаши.Материал: Пластмаса.Продукт, който всеки шофьор трябва да има в своя автомобил.Разгледайте всички продукти от категория "Авто" тук !..
1.44лв.
Поставка за чаши за кола ЧЕРВЕНАОписание:Поставка за чаша.Закача се на вратата на автомобила.Предназначена за стандартни чаши.Материал: Пластмаса.Продукт, който всеки шофьор трябва да има в своя автомобил.Разгледайте всички продукти от категория "Авто" тук !..
1.44лв.
Поставка за чаши за кола ЧЕРНАОписание:Поставка за чаша.Закача се на вратата на автомобила.Предназначена за стандартни чаши.Материал: Пластмаса.Продукт, който всеки шофьор трябва да има в своя автомобил.Разгледайте всички продукти от категория "Авто" тук !..
1.44лв.
Стойка за чаша 2-ка за автомобилУниверсална стойка за чаши за кола с 2 отделения за поставяне на 2 чаши - за кафе или чай едновременно, или бутилка с вода.Продукт, който всеки шофьор трябва да има в своя автомобил.Разгледайте всички продукти от категория "Авто" тук !..
12.80лв.
Стойка за чаша за кола №SD-1002Универсална стойка за чаши за кола за поставяне  кафе или чай, или бутилка с вода.Продукт, който всеки шофьор трябва да има в своя автомобил.Разгледайте всички продукти от категория "Авто" тук !..
10.52лв.
Стойка за чаша пружина за автомобил №054Универсална поставка за чаша, тип спирала.Стойка за чаша кафе, чай, бутилка от 500ml или кен.Поставя върху таблото на автомобила с помощта на двойнолепеща лепенка, която е включена в комплекта.Продукт, който всеки шофьор трябва да има в своя автомобил.Разгледа..
11.52лв.
Стойка за чаша сгъваема за автомобил №XT408Универсална стойка за чаша кафе, чай, кен , закачаща се за решетката на парното.Универсална Стойка за чаша сгъваема за автомобил.Стойка за чаша кафе, чай, бутилка от 500ml или кен.Продукт, който всеки шофьор трябва да има в своя автомобил.Разгледайте всички..
10.24лв.
Показва 1 до 8 от 8 (1 страници)