Меню
Вашата кошница

Нокторезачки и пили

В тази категория ще откриете най-различни и полезни аксесоари. Изберете своите аксесоари според основните им функци, предназначение, форма, желан цвят, размер или друг критерии.

Доверете се на гарантираното качество, бързата доставка, ниски цени, 100% реалните клиентски ревюта, мнения и препоръки.

Още подходящи продукти открийте тук: СлушалкиОчилаЕлектроРазклонители и Инструменти.

Комплект за маникюр 4 части в пвц кутияКомплекта съдържа всичко необходимо за перфектния маникюр:-нокторезачка-метална пила-ножичка-избутвач за кожички Разгледайте всички продукти от категория "Аксесоари" тук!..
6.40лв.
Комплект за маникюр 6 части на картонКомплекта съдържа всичко, от което се нуждаете за перфектния маникюр:-четка-нокторезачка-резец за кожички-ножичка-пила-пинсетаРазгледайте всички продукти от категория "Аксесоари" тук!..
4.80лв.
Нокторезачка метал цветна №0818 7смОстриетата ѝ са наточени добре и са напаснати, за да не надъвкват нокътя. Има пиличка, която е прикрепена към нокторезачката, с която можете да оформите при нужда ноктите, след като сте ги подкъсили.Разгледайте всички продукти от категория "Аксесоари" тук..
1.60лв.
Пила за нокти хартиена в плик - цветна извита
Най-продаван
Пила за нокти хартиена в плик - цветна извитаПредназначена за оформяне на естествени нокти,пилата е с две страни. Може да бъде използвана за скъсяване дължината на нокътната плочка, и заглаждане на ръбчетата и неравностите по повърхността ѝ.Разгледайте всички продукти от категория "Аксесоари" т..
1.40лв.
Резец за нокти в пликИнструмент за отстраняване на кожичките около ноктите, който разполага с удобен край за лесното им избутване и прецизно ножче, което премахва всичко излишно и нежелано. Качествената изработка на острието предразполага към гладко и деликатно изрязване на кутикулите, без да предиз..
0.80лв.
Показва 1 до 5 от 5 (1 страници)