Меню
Вашата кошница

Щипки за пране силикон 10 броя на карта

Щипки за пране силикон 10 броя на карта на супер цена от Domakina.com
Щипки за пране силикон 10 броя на карта на супер цена от Domakina.com
Нов
Щипки за пране силикон 10 броя на карта на супер цена от Domakina.com
Щипки за пране силикон 10 броя на карта на супер цена от Domakina.com
Щипки за пране силикон 10 броя на карта
8.00лв.
  • Stock: 55
  • Код на продукта: L18076

Задайте въпрос или намерете отговора на търсен от вас въпрос свързан с този продукт, тук!

Няма отправени въпроси за този продукт.

Силиконови домакински щипки за простиране на пране . Изработени от висококачествен силикон с метален механизъм. Първокласният материал, от който са произведени, прави щипките  неподатливи на атмосферни влияния и влага. Те са изключително удобни и лесни за използване, деликатни към дрехите и тъканите.
Щипките за пране се предлагат в различни цветове, което придава неповторимо очарование на нещо ежедневно и част от домакинската работа като простирането на прането.
Щипките за пране са устойчиви на механични промени, превръщайки се в безценен и желан аксесоар за всяка домакиня. Когато ги използвате, можете да бъдете сигурни в тяхната безопасност за околните, дори и да живеете с малки деца. 
Щипките за простиране на пране се предлагат в комплект от 10 броя.

Добавете първото ревю

Добавете ревю

Често задавани въпроси


В1: Кога ще получа поръчката си?

О1: Обикновено поръчките от Domakina.com достигат до клиентите ни в рамките на до 3 дни от датата на поръчката. Датата на доставка зависи от деня и часа, в който е направена поръчката (Обработваме поръчките от Понеделник до Петък - от 9:00 часа до 19:00 часа и Събота от 10:00 часа до 12:30 часа); населеното място, в което трябва да бъде доставена поръчката (Пример: село или малък град, които куриерите посещават веднъж или 2 пъти седмично); или други непредвидени фактори (Пример: изчерпване на наличността на поръчан от вас артикул в периода между регистрирането на вашата поръчка в сайта и изпращането й; негодни за изпращане (дефектни) продукти и/или други непредвидени ситуации).


В2: С коя куриерска компания работите?

О2: Domakina.com доставя своите продукти с куриерски компании СПИДИ и ЕКОНТ. Доставката се съобразява с желанието на клиентите ни и предпочитаната от тях услуга. В 99% от случаите, клиентите ни описват желаната от тях куриерска компания в полето предназначено като Адрес за доставка намиращо се във формата за приключване на тяхната поръчка. Допълнителна информация около методите на доставка можете да намерите в страницата ни с условията на доставка.


В3: Предлагате ли опцията преглед и тест?

О3: Domakina.com гарантирано изпраща всички свои поръчки с опцията преглед. С нея, можете да разгледате поръчаните от вас продукти в присъствието на куриер и да приемете или откажете поръчката си. Опцията преглед и тест не се ползва в нашия случай, защото продуктите ни не го изискват. 


В4: С какво работно време работите?

О4: Работното ни време, в което обработваме поръчките ви е както следва:

Понеделник – Петък: от 09:00 до 19:00 часа.

Събота: от 10:00 до 12:30 часа.


В5: Как да се свържем с вас?

О5: Можете да се свържете с нас през страницата ни за контакти, тук >>

Или да ни пишете през Месинджър във Фейсбук от тук >>


30 дни право на връщане
Проверка на пратката при доставка