Меню
Вашата кошница

Слушалки

В тази категория ще откриете най-различни и полезни аксесоари за вашия мобилен телефон, таблет или компютър. Изберете своите аксесоари според основните им функци, предназначение, форма, желан цвят, материал, размер, обем или друг критерии.

Доверете се на гарантираното качество, бързата доставка, ниски цени, 100% реалните клиентски ревюта, мнения и препоръки.

Още подходящи продукти открийте тук: Аксесоари, Тек Джаджи, Електро, Инструменти и Велосипедни аксесоари

Слушалки за GSM с микрофон CUTE CAT №T-85Слушалките се отличават с отлично качество на звука. Имат монтиран микрофон върху кабела, който служи за приемане и отказване на разговор, ако тази функция се поддържа от телефона Ви. Свързват се директно към телефона като същият се приведе в режим на работа ..
12.00лв.
Слушалки за GSM с микрофон Hello Bear със силиконова кутия №T-257Слушалките се отличават с отлично качество на звука. Имат монтиран микрофон върху кабела, който служи за приемане и отказване на разговор, ако тази функция се поддържа от телефона Ви. Свързват се директно към телефона като същият се пр..
18.00лв.
Слушалки за GSM с микрофон Luck baby в пвц кутия №T-312Слушалките се отличават с отлично качество на звука. Имат монтиран микрофон върху кабела, който служи за приемане и отказване на разговор, ако тази функция се поддържа от телефона Ви. Свързват се директно към телефона като същият се приведе в ре..
17.00лв.
Слушалки за GSM с микрофон UNICORN №T-983Слушалките се отличават с отлично качество на звука. Имат монтиран микрофон върху кабела, който служи за приемане и отказване на разговор, ако тази функция се поддържа от телефона Ви. Свързват се директно към телефона като същият се приведе в режим на работа ..
11.00лв.
Слушалки за GSM с микрофон бобче №T-018Слушалките се отличават с отлично качество на звука.Имат монтиран микрофон върху кабела, който служи за приемане и отказване на разговор, ако тази функция се поддържа от телефона Ви.Свързват се директно към телефона като същият се приведе в режим на работа "сво..
15.00лв.
Слушалки за GSM с микрофон в еднорог кутия №T-308Слушалките се отличават с отлично качество на звука.Имат монтиран микрофон върху кабела, който служи за приемане и отказване на разговор, ако тази функция се поддържа от телефона Ви.Свързват се директно към телефона като същият се приведе в режим на р..
17.00лв.
Слушалки за GSM с микрофон в кутия №T-718Слушалките се отличават с отлично качество на звука.Имат монтиран микрофон върху кабела, който служи за приемане и отказване на разговор, ако тази функция се поддържа от телефона Ви.Свързват се директно към телефона като същият се приведе в режим на работа "с..
12.00лв.
Слушалки за GSM с микрофон в пвц кутия №T-80Слушалките се отличават с отлично качество на звука.Имат монтиран микрофон върху кабела, който служи за приемане и отказване на разговор, ако тази функция се поддържа от телефона Ви.Свързват се директно към телефона като същият се приведе в режим на работа..
17.00лв.
Слушалки за GSM с микрофон в пвц портмоне №T-22Слушалките се отличават с отлично качество на звука.Имат монтиран микрофон върху кабела, който служи за приемане и отказване на разговор, ако тази функция се поддържа от телефона Ви.Свързват се директно към телефона като същият се приведе в режим на раб..
17.00лв.
Слушалки за GSM с микрофон еднорог в твърда кутия №T-199Слушалките се отличават с отлично качество на звука.Имат монтиран микрофон върху кабела, който служи за приемане и отказване на разговор, ако тази функция се поддържа от телефона Ви.Свързват се директно към телефона като същият се приведе в реж..
17.00лв.
Слушалки за GSM с микрофон животни №T-111Слушалките се отличават с отлично качество на звука.Имат монтиран микрофон върху кабела, който служи за приемане и отказване на разговор, ако тази функция се поддържа от телефона Ви.Свързват се директно към телефона като същият се приведе в режим на работа "с..
12.00лв.
Слушалки за GSM с микрофон зайче в силиконово портмоне №T-8003Слушалките се отличават с отлично качество на звука.Имат монтиран микрофон върху кабела, който служи за приемане и отказване на разговор, ако тази функция се поддържа от телефона Ви.Свързват се директно към телефона като същият се приведе..
18.00лв.
Показва 1 до 12 от 24 (2 страници)