Меню
Вашата кошница

Зимни

В тази категория ще откриете най-различни и полезни зимни аксесоари за вашия автомобил. Изберете своите авто аксесоари според основните им функци, предназначение, форма, желан цвят, материал, размер, обем или друг критерии.

Доверете се на гарантираното качество, бързата доставка, ниски цени, 100% реалните клиентски ревюта, мнения и препоръки.

Още подходящи продукти открийте тук: Аксесоари, Тек Джаджи, Електро, Инструменти и Велосипедни аксесоари

Антифриз концентрат - 60 градуса 5кг.Високоефективна охлаждаща течност, която предпазва двигателя от прегряване, замръзване и корозия, както и в ролята на топлоносител в топлообменни апарати, експлоатирани при температурата на въздуха.Антифризът се използва след разреждане с дестилирана вода.Разглед..
43.00лв.
Антифриз концентрат Longlife G12 ЧЕРВЕН - 74 градуса 1кг.Високоефективна охлаждаща течност, която предпазва двигателя от прегряване, замръзване и корозия, както и в ролята на топлоносител в топлообменни апарати, експлоатирани при температурата на въздуха.Антифризът се използва след разреждане с дест..
20.00лв.
Компактна стъргалка за лесно премахване на лед и скреж от стъклото...
3.00лв.
Компактна стъргалка за лесно премахване на лед и скреж от стъклото...
6.00лв.
Стъргалка за лед с четка за по-добро почистване на стъклата...
10.00лв.
Стъргалка за лед с четка за по-добро почистване на стъклата.Дълга дръжка, част от която е облицована с дунапрен за по добър захват...
24.00лв.
Показва 1 до 9 от 9 (1 страници)