Меню
Вашата кошница

Авто

В тази категория ще откриете най-различни и полезни автомобилни аксесоари. Изберете своите авто аксесоари според основните им функци, предназначение, форма, желан цвят, материал, размер, обем или друг критерии.

Доверете се на гарантираното качество, бързата доставка, ниски цени, 100% реалните клиентски ревюта, мнения и препоръки.

Още подходящи продукти открийте тук: Аксесоари, Тек Джаджи, Електро, Инструменти и Велосипедни аксесоари

Автосиликон в туба 85 г червенМногоцелевият силикон NBRO RED е предназначен за ремонт и замяна на почти всички гарнитури в автомобила. Също така херметикът намира приложение в различни области на индустрията. Приема всякаква форма, издържа на сгъване, опън и усукване. Не се разрушава под въздействие..
6.00лв.
Силиконов гланц за автомобилни табла 220ml / 95gСъдържание - Силиконова емулсия, нейоногенни ПАВ, антистатик, ароматизатор, консервант и вода. Нанася се с гъба и се полира с кърпа.Съхранение - В оригинална опаковка при температура 0 -30  °C..
5.00лв.
Бушони за западни автомобилиКомплекта включва 10 броя бушони за западни автомобили.Продукт, който всеки шофьор трябва да има. Разгледайте всички продукти от категория "Авто" тук !..
2.00лв.
Възглавничка за пътХарактеристики:Идеална дълги пътувания със самолет и кола.Мека повърхност за удобство и комфорт.Контурирана за опора на врата.Разгледайте всички продукти от категория "Авто" тук !..
13.00лв.
Кабел за прехвърляне на ток 1000АМРПродукт, който всеки шофьор трябва да има в своя автомобил.Разгледайте всички продукти от категория "Авто" тук !..
36.00лв.
Натоварване 1200 АМР.Щипки  медни с изолация.Чанта за по - удобно съхранение...
50.00лв.
Кабел за прехвърляне на ток 800АМРПродукт, който всеки шофьор трябва да има в своя автомобил.Описание:Натоварване 800АМР.Щипки  медни с изолация.Чанта за по-удобно съхранение.Разгледайте всички продукти от категория "Авто" тук !..
34.00лв.
Крачна помпа  подходяща за автомобили и велосипеди. Компактна, лесно преносима...
30.00лв.
● Закопчаване с велкро за лесен достъп.● Достатъчно широка жилетка, която да позволи свобода на движенията и комфорт по време на носене...
9.00лв.
Триъгълник авариен за колаАвариен светлоотразителен триъгълник за кола. Триъгълникът е сгъваем, разгъва се за секунди и прибирането му е лесно. Компактен размер, не заема място при съхранение. Нужен авто аксесоар за всяка кола. Този модел сгъваем светлоотразителен триъгълник за автомобил се предлага..
10.00лв.
Устойчиви поцинковани пружинни скоби.Гумено покритие, осигуряващо захващане без приплъзване.Максимален отвор на челюстите: 25 mm..
8.00лв.
Щипки за ток 300АМР 2 броя в пликОписание:Щипки : метални с изолация.2 броя в комплект.1 брой минусова щипка с черна изолация.1 брой плюсова щипка с червена изолация.Натоварване : 600 AMP.Продукт, който всеки шофьор трябва да има в своя автомобил.Разгледайте всички продукти от категория "Авто" ..
12.00лв.
Показва 1 до 12 от 13 (2 страници)