Меню
Вашата кошница

Авто

В тази категория ще откриете най-различни и полезни автомобилни аксесоари. Изберете своите авто аксесоари според основните им функци, предназначение, форма, желан цвят, материал, размер, обем или друг критерии.

Доверете се на гарантираното качество, бързата доставка, ниски цени, 100% реалните клиентски ревюта, мнения и препоръки.

Още подходящи продукти открийте тук: Аксесоари, Тек Джаджи, Електро, Инструменти и Велосипедни аксесоари

Почистваща автомобилна микрофибърна гъба 2 в 1Идеално почиства натрупана прах и мръсотия, без да надрасква повърхностите. Може да се използва както суха, така и с вода и препарати. Почиства, полира и попива излишната влага. С многофункционално приложение - за колата, в гаража, за почистване на дома ..
4.00лв.
Идеално почиства натрупана прах и мръсотия, без да надрасква повърхностите. Може да се използва както суха, така и с вода и препарати. Почиства, полира и попива излишната влага. С многофункционално приложение - за колата, в гаража, за почистване на дома и др...
2.00лв.
Бушони за западни автомобилиКомплекта включва 10 броя бушони за западни автомобили.Продукт, който всеки шофьор трябва да има. Разгледайте всички продукти от категория "Авто" тук !..
2.00лв.
Предназначени предимно за мерцедес и руски автомобили.Комплекта съдържа 10 бр.-2x 10amp-2x 15amp-2x 20amp-2x 25amp-2x 30amp..
2.00лв.
Много удобно бързоварче за използване в автомобила за загряване на вода.Можете да приготвяте и загрявате топлите напитки в движение в автомобила.Можете да го използвате във вашите лек автомобил, камион, лодка, в домашни условия.Изключително полезен на открито - къмпинги, каравани и т.н.Характеристик..
12.00лв.
Въже за теглене на автомобили с висока якост и издръжливост на напъна до 3 тона.Стоманеното въже е облечено в изолация за да го предпази от корозия и разполага с две здрави куки за окачване.Характеристики:Стоманено въже с метални куки.Общо теглено тегло 3000 кг.Дължина 4 м. и широчина 8 мм...
31.00лв.
Въже за теглене на автомобили с висока якост и издръжливост на напъна до 5 тона.Стоманеното въже е облечено в изолация за да го предпази от корозия и разполага с две здрави куки за окачване.Характеристики:Стоманено въже с метални куки.Общо теглено тегло 5000 кг.Дължина 4 м. и широчина 10 мм...
36.00лв.
Характеристики:Идеална дълги пътувания със самолет и колаСупер мека велурена повърхност за удобство и комфорт.Контурирана за опора на врата...
15.00лв.
Залъгалка за колан 2 броя на блистер Описание:Залъгалка за колан е много подходяща за по-новите автомобили, които са снабдени с устройство за напомняне поставянето на предпазния колан.Разгледайте всички продукти от категория "Авто" тук !..
2.00лв.
Залъгалка за колан метал 2в1Описание:Залъгалка за колан метал 2в1 е много подходяща за по-новите автомобили, които са снабдени с устройство за напомняне поставянето на предпазния колан.Разгледайте всички продукти от категория "Авто" тук !..
7.00лв.
Показва 1 до 12 от 19 (2 страници)