Меню
Вашата кошница

Авто

В тази категория ще откриете най-различни и полезни автомобилни аксесоари. Изберете своите авто аксесоари според основните им функци, предназначение, форма, желан цвят, материал, размер, обем или друг критерии.

Доверете се на гарантираното качество, бързата доставка, ниски цени, 100% реалните клиентски ревюта, мнения и препоръки.

Още подходящи продукти открийте тук: Аксесоари, Тек Джаджи, Електро, Инструменти и Велосипедни аксесоари

АвтоаптечкаАвтоаптечката е продукт, който трябва да има всеки шофьор в своя автомобил.Съдържание :1. Медицински памук .2. Апарат за изкуствено дишане.Разгледайте всички продукти от категория "Авто" тук !..
12.00лв.
Идеално почиства натрупана прах и мръсотия, без да надрасква повърхностите. Може да се използва както суха, така и с вода и препарати. Почиства, полира и попива излишната влага. С многофункционално приложение - за колата, в гаража, за почистване на дома и др...
2.00лв.
Бушони за западни автомобилиКомплекта включва 10 броя бушони за западни автомобили.Продукт, който всеки шофьор трябва да има. Разгледайте всички продукти от категория "Авто" тук !..
2.00лв.
Предназначени предимно за мерцедес и руски автомобили.Комплекта съдържа 10 бр.-2x 10amp-2x 15amp-2x 20amp-2x 25amp-2x 30amp..
2.00лв.
Много удобно бързоварче за използване в автомобила за загряване на вода.Можете да приготвяте и загрявате топлите напитки в движение в автомобила.Можете да го използвате във вашите лек автомобил, камион, лодка, в домашни условия.Изключително полезен на открито - къмпинги, каравани и т.н.Характеристик..
12.00лв.
Възглавничка за пътХарактеристики:Идеална дълги пътувания със самолет и кола.Мека повърхност за удобство и комфорт.Контурирана за опора на врата.Разгледайте всички продукти от категория "Авто" тук !..
13.00лв.
Залъгалка за колан 2 броя на блистер Описание:Залъгалка за колан е много подходяща за по-новите автомобили, които са снабдени с устройство за напомняне поставянето на предпазния колан.Разгледайте всички продукти от категория "Авто" тук !..
2.00лв.
Триъгълник авариен за колаАвариен светлоотразителен триъгълник за кола. Триъгълникът е сгъваем, разгъва се за секунди и прибирането му е лесно. Компактен размер, не заема място при съхранение. Нужен авто аксесоар за всяка кола. Този модел сгъваем светлоотразителен триъгълник за автомобил се предлага..
10.00лв.
Щипки за ток 600АМР 2 броя в пликОписание:Щипки : метални с изолация.2 броя в комплект.1 брой минусова щипка с черна изолация.1 брой плюсова щипка с червена изолация.Натоварване : 600 AMP.Продукт, който всеки шофьор трябва да има в своя автомобил.Разгледайте всички продукти от категория "Авто" тук !..
17.00лв.
Показва 1 до 11 от 11 (1 страници)