Меню
Вашата кошница

Авто

В тази категория ще откриете най-различни и полезни автомобилни аксесоари. Изберете своите авто аксесоари според основните им функци, предназначение, форма, желан цвят, материал, размер, обем или друг критерии.

Доверете се на гарантираното качество, бързата доставка, ниски цени, 100% реалните клиентски ревюта, мнения и препоръки.

Още подходящи продукти открийте тук: Аксесоари, Тек Джаджи, Електро, Инструменти и Велосипедни аксесоари

Автосиликон в туба 85 г червенМногоцелевият силикон NBRO RED е предназначен за ремонт и замяна на почти всички гарнитури в автомобила. Също така херметикът намира приложение в различни области на индустрията. Приема всякаква форма, издържа на сгъване, опън и усукване. Не се разрушава под въздействие..
6.00лв.
Силиконов гланц за автомобилни табла 220ml / 95gСъдържание - Силиконова емулсия, нейоногенни ПАВ, антистатик, ароматизатор, консервант и вода. Нанася се с гъба и се полира с кърпа.Съхранение - В оригинална опаковка при температура 0 -30  °C..
5.00лв.
Автофазомер + бушони на картонКомплекта включва автофазомер и 10 броя бушони.Продукт, който всеки шофьор трябва да има в своя автомобил.Разгледайте всички продукти от категория "Авто" тук !..
5.00лв.
Бушони за западни автомобилиКомплекта включва 10 броя бушони за западни автомобили.Продукт, който всеки шофьор трябва да има. Разгледайте всички продукти от категория "Авто" тук !..
2.00лв.
Бушони за японски автомобилиКомплекта включва 10 броя бушони за японски автомобили.Продукт, който всеки шофьор трябва да има. Разгледайте всички продукти от категория "Авто" тук !..
2.00лв.
Въже за теглене на автомобили с висока якост и издръжливост на напъна до 3 тона.Стоманеното въже е облечено в изолация за да го предпази от корозия и разполага с две здрави куки за окачване.Характеристики:Стоманено въже с метални куки.Общо теглено тегло 3000 кг.Дължина 4 м. и широчина 8 мм...
31.00лв.
Въже за теглене на автомобили с висока якост и издръжливост на напъна до 5 тона.Стоманеното въже е облечено в изолация за да го предпази от корозия и разполага с две здрави куки за окачване.Характеристики:Стоманено въже с метални куки.Общо теглено тегло 5000 кг.Дължина 4 м. и широчина 10 мм...
36.00лв.
Характеристики:Идеална  дълги пътувания със самолет и колаСупер мека велурена повърхност за удобство и комфорт.Контурирана за опора на врата.Сгъва се лесно и компактно за пътуване...
8.00лв.
Гюдерия за автомобил в кутия 43х32х0.2смЗа лесно и бързо почистване, използвайте Гюдерия за автомобил в кутия.Удобна опаковка, която може лесно да се съхранява във вашия автомобил.Разгледайте всички продукти от категория "Авто" тук !..
6.00лв.
Натоварване 1200 АМР.Щипки  медни с изолация.Чанта за по - удобно съхранение...
50.00лв.
Кабел за прехвърляне на ток 800АМРПродукт, който всеки шофьор трябва да има в своя автомобил.Описание:Натоварване 800АМР.Щипки  медни с изолация.Чанта за по-удобно съхранение.Разгледайте всички продукти от категория "Авто" тук !..
34.00лв.
Показва 1 до 12 от 21 (2 страници)