Меню
Вашата кошница

Електро

Безжичен звънец - подходящ за входни врати в офис сгради или жилища.Електронният продукт има светлинна индикация, 32 различни мелодии, 3 степени за регулиране на звука и работно разстояние 100-150м между бутона и звуковата сигнализация.Известителят за посетители е безжичен и енергоспестяващ - приемн..
20.40лв.
Безжичен звънец - подходящ за входни врати в офис сгради или жилища.Електронният продукт има светлинна индикация, 38 различни мелодии, 3 степени за регулиране на звука и работно разстояние 100-150м между бутона и звуковата сигнализация.Известителят за посетители е безжичен и енергоспестяващ - приемн..
29.20лв.
Електронен звънец на LUCKARM e лесен за поставяне и енергоспестяващ, с безжично свързване - приемникът работи на ток, като се включва в контакта, а бутонът с батерия тип 23А.Безжичният звънец има 25 мелодии, а максимално допустимото работно разстояние между двата модула е до 150м и има 3 степени за ..
39.60лв.
Комплект от 4 броя стандартни предпазни капачки за контакти. Предназначени за електрически контакти и разклонители. Практични обезопасители, които предпазват от злополуки у дома, защита за деца.Лесен монтаж и демонтаж: за да махнете предпазното капаче, вземете щепсел, вкарайте го в отворите, завърте..
2.36лв.
Приложение Мултицетът е преносим измервателен уред и се използва от електротехници, лаборанти и хора, занимаващи се с експeриментални установки в домашни условия и в производството. Мултиметър обхват за измерване на напрежение DC - 200mV-500V ±0.5%+2;обхват за измерване на напрежение АC - 200mV-500V..
20.80лв.
ОСОБЕНОСТИ:Мултиметърът, наричан още мултимер или мултицет представлява многофункционален измервателен уред. С негова помощ имате възможност да измервате различни електрични величини. В най-опростения вариант той съчетава функциите на волтметър, амперметър и омметър. Показанието е цифрово или аналог..
14.60лв.
Показва 1 до 12 от 27 (3 страници)