Меню
Вашата кошница

Бебо

Мокри кърпи "Бебо" 99 процента вода 72бр. с капак Влажните кърпички Бебо почистват нежно, освежават и хидратират в дълбочина деликатната бебешка кожа, без да оставят следи и усещане за лепкавост. Помагат за избягване на обриви и зачервявания в зоната на пелените. Мокрите кърпички са подходящи и..
3.49лв.
Мокри кърпи "Бебо" с алое вера 72бр. декор с капакВлажните кърпички Бебо почистват нежно, освежават и хидратират в дълбочина деликатната бебешка кожа, без да оставят следи и усещане за лепкавост. Помагат за избягване на обриви и зачервявания в зоната на пелените. Мокрите кърпички са подходящи и прил..
2.49лв.
Влажни бебешки кърпи бебо 15 бр. с екстракт от алое вера. Нежно почистват, освежават и хидратират в дълбочина чувствителната бебешка кожа, без да оставят следи и усещане за лепкавост. Подходящи за ежедневна употреба. Специалната технология на йонизиране на водата не позволява развитието на на микроо..
1.99лв.
Мокри кърпи "Бебо" с лайка 72бр. декор с капакВлажните кърпички Бебо почистват нежно, освежават и хидратират в дълбочина деликатната бебешка кожа, без да оставят следи и усещане за лепкавост. Помагат за избягване на обриви и зачервявания в зоната на пелените. Мокрите кърпички са подходящи и приложим..
2.49лв.
Влажни бебешки кърпи бебо 15 бр. с екстракт от лайка. Нежно почистват, освежават и хидратират в дълбочина чувствителната бебешка кожа, без да оставят следи и усещане за лепкавост. Подходящи за ежедневна употреба. Специалната технология на йонизиране на водата не позволява развитието на на микроорган..
1.99лв.
Показва 1 до 6 от 6 (1 страници)