Меню
Вашата кошница

Запалки

Запалка с реотан ветроустойчива декор I LOVE YOU №8012WВЕТРОУСТОЙЧИВА ГАЗОВА ЗАПАЛКА С ИНТЕРЕСНА ДЕКОРАЦИЯЗапалка е лесна и безопасна за употреба.ОПИСАНИЕ:вид: газова;лесна и безопасна за употреба;презареждаща;интересна декорация;практичен размер;предназначение: цигари, пури.ХАРАКТЕРИСТИКИ:корпус, у..
1.00лв.
Запалка с реотан ветроустойчива декор PARTY GIRL №5316ВЕТРОУСТОЙЧИВА ГАЗОВА ЗАПАЛКА С ИНТЕРЕСНА ДЕКОРАЦИЯЗапалка е лесна и безопасна за употреба.ОПИСАНИЕ:вид: газова;лесна и безопасна за употреба;презареждаща;интересна декорация;практичен размер;предназначение: цигари, пури.ХАРАКТЕРИСТИКИ:корпус, ус..
1.00лв.
Запалка с реотан ветроустойчива декор ЕВРО СТАНДАРТ №F001ВЕТРОУСТОЙЧИВА ГАЗОВА ЗАПАЛКА С ИНТЕРЕСНА ДЕКОРАЦИЯЗапалка е лесна и безопасна за употреба.ОПИСАНИЕ:вид: газова;лесна и безопасна за употреба;презареждаща;интересна декорация;практичен размер;предназначение: цигари, пури.ХАРАКТЕРИСТИКИ:корпус,..
2.00лв.
ВЕТРОУСТОЙЧИВА ГАЗОВА ЗАПАЛКА С ИНТЕРЕСНА ДЕКОРАЦИЯЗапалка е лесна и безопасна за употреба.ОПИСАНИЕ:вид: газова;лесна и безопасна за употреба;презареждаща;интересна декорация;практичен размер;предназначение: цигари, пури.ХАРАКТЕРИСТИКИ:корпус, устойчив на температура над 85 ° С;регулатор на пламъка;..
1.00лв.
Запалка с реотан ветроустойчива метална №8666ВЕТРОУСТОЙЧИВА ГАЗОВА ЗАПАЛКА С ИНТЕРЕСНА ДЕКОРАЦИЯЗапалка е лесна и безопасна за употреба.ОПИСАНИЕ:вид: газова;лесна и безопасна за употреба;презареждаща;интересна декорация;практичен размер;предназначение: цигари, пури.ХАРАКТЕРИСТИКИ:корпус, устойчив на..
3.00лв.
Показва 1 до 12 от 13 (2 страници)